İSTANBUL / BAHÇELİEVLER - Dede Korkut Anadolu Lisesi

May

Okulumuz satranç takımının katıldığı Bahçelievler İlçe Satranç Turnuvasında geçler grubunda takım birincisi olduk...

Mrt

Birsen MOLLAOĞLU Öğretmenimizin başkanlığında öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen bir organizasyon ile Mardin Artuklu Cahit Zarifoğlu İ.H.O Öğrenci Kardeşlerimize Kitap Desteği Sağladık

Mrt

Girişimcilik Kulübümüzce hazırlanan Birbirinden güzel çalışmaların sergilendiği standlarımız yoğun ilgi gördü

Mrt

9.ve 10. Sınıflarımız arasında düzenlenen İNGİLİZCE BİLGİ YARIŞMASIsında Final 13.03.2017

Mrt

The Quız show will be done for 9th and 10th grades of the school.The teams will be matched by drawing lots.Each team consists of three students in the same class.At the end of the Quiz Show,the winner team in each level is gonna have a reader series of PEARSON PUBLISHING ELT.The scope of the Quiz Show includes grammar,vocabulary,phonetics,background knowledge ,and songs.The questions will be prepared in different difficulty.

Ock

Okulumuz satranç takımı İstanbul 3. Bölge Turnuvasında 3. oldu. Öğrencilerimiz Erdem KABACA (11-C), Şehmus AKGÜÇ (11-G), Eren Ömer TEKELİ(11-A), Alparslan ERİKLİ (10-B), Fatih AYDOĞAN (9-E) coğrafya öğretmenimiz ve satranç klübü rehber öğretmeni Öztürk ÖZDEMİR  öncülüğünde katıldığı satranç turnuvasından okulumuza ödülle döndüler kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kas

ORGAN BAĞIŞININ ANLAM VE ÖNEMİNİN VURGULANMASI İÇİN 3-9 KASIM ORGAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN PANO HAZIRLANDI.

Kas

Demokrasi eğitimi ve okul meclisleri yönergesi kapsamında 2016-2017 eğitim-öğretim sezonu okulumuz öğrenci meclis başkanlığı seçimi bu yıl da tatlı bir rekabete dönüştü.

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinlikleri

Haz

Okulumuz Tiyatro Kulübü ;Kulüp Rehber Öğretmeni  Şimal TUNCER  rehberliğinde ,Ekim ayından bu yana hazırlandıkları Üstün DÖKMEN´İN yazdığı psikolojik içerikli bir köy komedisi olan KOMŞU KÖYÜN DELİSİ adlı oyunu velilere ve öğrencilere başarıyla sahneledi.

Haz

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 15. dönem mezunlarımızı törenle uğurladık. Mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

May

DEDE KORKUT ANADOLU LİSESİ BİLİM KÜLTÜR SANAT VE SPOR ŞENLİĞİ (17-18 MAYIS)

Okulumuzda  bu gün  Gençlik Haftası Münasebetiyle Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği yapıldı. Öğrencilerin yıl boyunca tüm branşlarda yapmış olduğu çalışmalar, araştırma faaliyetleri ve projeler yirmiyi aşkın stantta sergilendi. Sergi esnasında müzik dinletisi gerçekleştirildi. Dinleti esnasında çalınan müzikler yıl içerisinde işaret dili eğitimi almış öğrencilerin katkısıyla renklendirildi. Stantlarda öğrenciler hayal güçlerini kattıkları deneylerle misafirlerin karşısına çıktı. Yapılan uygulamalı etkinlikler öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.

May

16 Nisan 2016 tarihinde Özel Arel Anadolu/Fen Lisesi tarafından düzenlenen İstanbul Liseler arası Aktif Deney Yarışması´na okulumuz biyoloji öğretmeni Didem BAYHAN rehberliğinde 9/E sınıfı öğrencilerimiz;
Furkan Mert KERVAN,Gülse BOZ,Sena Nur USTA katılmışlardır.Bu yarışmadan bir plaket alarak okulumuza getirmişlerdir.Ayrıca hediye edilen çam fidanlarını okulumuzun bahçesine ekmişlerdir.